Ta stran uporablja piškotke. Za več informacij o piškotkih, ki jih uporablja spletna stran, kliknite TUKAJ. Se strinjam

Predstavitev

 

Kdo smo?

Pričetek delovanja podjetja KOOP TRGOVINA d.o.o.  sega v leto 1990. Že od vsega začetka smo se odločili, da bo naš cilj oblikovati široko ponudbo tehnično in tehnološko sodobnih proizvodov po konkurenčni ceni. Ciljni trg so industrijski kupci iz vse Slovenije, ki za proizvodnjo potrebujejo tehnično zahtevne in kompleksne rešitve.

Kaj najdete v naši široki ponudbi?

Prodajni program podjetja temelji na ponudbi lepil in lepilnih trakov iz visokega kakovostnega razreda. Zato zelo uspešno dolgoročno sodelujemo ravno s tistimi partnerji, ki so to lastnost prepoznali kot zelo pomembno za svojo proizvodnjo. Tako že več let uspešno sodelujemo s slovenskim proizvajalcem počitniških prikolic in avtodomov, proizvajalcem avtobusov, zabojnikov in reševalnih vozil ter z velikim številom strank v elektroindustriji, pohištveni industriji, gradbeništvu in drugih panogah.

 

Velika pridobitev, ki nam daje konkurenčno prednost, je bila nabava stroja za razrez lepilnih trakov. Po njegovi zaslugi lahko racionaliziramo zaloge, močno pospešimo hitrost dobav in dobavljamo poljubne širine brez dolgega čakanja in omejevanja pri količinah ter dodatnih stroškov.

 

V zadnjih letih smo ponudbo dopolnili še z dvema programoma: električno ogrevanje in ročno orodje ter oprema. Program električnega ogrevanja obsega kompletne rešitve tako z varčnimi stenskimi radiatorji, grelnimi kabli za talno ogrevanje kot stropnimi in stenskimi paneli. Opremljeni so z najsodobnejšim elektronskim krmiljenjem, kar zagotavlja veliko ugodje ob zelo majhni porabi.

 

Za avtoservisne delavnice smo oblikovali širok izbor ročnega orodja kot tudi opreme: lakirne komore, dvigala, ravnalne mize in kleparsko orodje, polnilce akumulatorjev, zaganjalce motorjev, prenosne luči, pojačitve vzmetenja …

 

Uradni podatki podjetja: KOOP TRGOVINA d.o.o.
Polni naziv: KOOP TRGOVINA, trgovina in posredništvo d.o.o.
Skrajšan naziv: KOOP TRGOVINA d.o.o.
Sedež podjetja: Cesta bratov Cerjakov 43, 8250 Brežice
Matična številka: 5812089
ID za DDV: SI76767787
Poslovni račun pri NLB: SI56 0298 0001 6598 509
Poslovni račun pri NKBM: SI56 0480 2000 0879 815
Poslovni račun pri SKB: SI56 0315 7100 0633 884
Družba je registrirana: Okrožno sodišče v Krškem št. 058/1/03450/00
Osnovni kapital: 8.784,00 EUR
Direktor: Marjan Klemenčič

 

 

 

i

Uspeh d.o.o.

Izdelava učinkovitih spletnih strani


Tel: +386 1 511 30 68

E-naslov: info@uspeh.com

Internet: http://www.uspeh.com

Izdelava spletne strani je obsegala:

  • pripravo koncepta spletne strani,
  • marketinško svetovanje,
  • graficno oblikovanje in izvedbo.