Ta stran uporablja piškotke. Za več informacij o piškotkih, ki jih uporablja spletna stran, kliknite TUKAJ. Se strinjam

ZgodovinaPričetek našega poslovanja sega skoraj 30 let nazaj, ko je bila prodaja tovrstnih materialov podobna mistiki. Kako težko je bilo npr. prepričati steklarje, da je ogledala možno z obojestranskim trakom na podlago zalepiti in da bo to »držalo za vedno«.

Od vsega začetka nam je bilo vodilo oblikovati prodajni program tako, da bomo imeli za večino zahtev primerno tehnično, komercialno in tehnološko rešitev – postati »follower« najbolj znanim svetovnim proizvajalcem lepilnih trakov, ki na našem trgu nastopajo v svojem imenu. Seveda je to lahko reči in težko narediti.

 

Potrebno je bilo več let dela trdega dela – vzpostavljanje stikov s številnimi potencialnimi dobavitelji in navezava poslovnega sodelovanja s tistimi, ki so se ujemali z našo vizijo:

  • Cenovno konkurenčne
  • Pripravljenost za dolgoročno sodelovanje z nami
  • Ekološko primerni materiali

 

 

Skozi ta proces smo oblikovali vrhunsko ponudbo, kot na primer:

  • EHB - obojestransko lepilni trakovi iz 100% akrilate pene – za najbolj zahtevna lepljenja
  • Transferni lepilni trakovi – med njimi ATS nanašalec, kot tudi visoko temperaturni trakovi (za spajanje aluminijske folije, kartona, na proizvodnji liniji)
  • Lepila in tesnilne mase na bazi MS polimerov – kot pionirji na slovenskem trgu smo pričeli uveljavljati uporabo teh lepil že pred 10 leti

 

Seveda smo v procesu oblikovanje našega prodajnega programa nabirali dragocene izkušnje, kar je za trženje tovrstnim materialov tako zelo pomembno, saj le-to v kombinaciji s pravilno izbrano ponudbo daje rezultate.

Večina naših strank je iz raznih industrijskih podjetij: proizvodnja prikolic in avtodomov, proizvodnja avtobusov, avtomobilska proizvodnja in reparatura, proizvodnja plovil (marine program), elektro aparati, gradbeništvo, proizvodnja kartona in papirja, prometni znaki in reklamne table.

Kasneje smo naš prodajni program razširili, tako da vam danes poleg vrhunskih lepil in lepilnih trakov nudimo tudi različna orodja in opremo ter širok program električnega ogrevanja.

 

 

 

i

Uspeh d.o.o.

Izdelava učinkovitih spletnih strani


Tel: +386 1 511 30 68

E-naslov: info@uspeh.com

Internet: http://www.uspeh.com

Izdelava spletne strani je obsegala:

  • pripravo koncepta spletne strani,
  • marketinško svetovanje,
  • graficno oblikovanje in izvedbo.