X
 • 2

 

 • Zdravo, varčno in ugodno električno ogrevanje

  Električno ogrevanje MySun se je na trgu uveljavilo zaradi učinkovitosti, kvalitete in nizke začetne investicije, ki jo spremljata dolga življenjska doba in garancija. Za vgradnjo ni potrebnih večjih gradbenih del, pa tudi vzdrževanja ne, hkrati pa so sistemi popolnoma neodvisni in omogočajo 100 % svobodo pri vgradnji in upravljanju. MySun greje že več kot 10.000 zadovoljnih strank, tako končne kupce kot podjetja, vgrajuje pa se tudi v mobilne hiše domačih proizvajalcev.

   
 • Talno gretje

  Električno talno gretje MySun je cenovno ugodna, energetsko varčna in zdrava rešitev ogrevanja. V ponudbi so grelne folije za pod plavajoče pode in grelne preproge, ki so primerne za pod večino talnih oblog. Električno talno gretje MySun zagotavlja maksimalno učinkovitost in udobje z 20 let garancije brez doplačila.

   
 • IR-paneli

  Kvalitetni IR-paneli MySun so izdelani v EU, imajo življenjsko dobo 30+ let in 15 let garancije brez doplačila. Široka ponudba obsega klasične IR-panele v beli barvi, minimalistične in dizajnersko dovršene steklene IR-panele ter potiskane IR-panele MySun Art, ki z vrhunskih delovanjem in odličnim izgledom zagotavljajo funkcionalnost skozi vse leto.

   
 • Radiatorji

  Energetsko varčni in učinkoviti električni radiatorji za osnovno in dodatno ogrevanje prostorov. Ponudbo tvorijo konvekcijski, kopalniški in IR-radiatorji, za katere je značilno enostavno upravljanje, tudi na daljavo.

   
 • Za industrijo

  Rešitve ogrevanja za industrijo zagotavljajo učinkovito ogrevanje skladišč, proizvodnih hal, delavnic in drugih prostorov. V ponudbi so industrijski IR-paneli za ogrevanje prostorov z visokimi stropi ter visoko zmogljivi prenosni električni grelci.

   

 

 

OBIŠČITE MySun

KOOP TRGOVINA d.o.o.

C. bratov Cerjakov 43

SI 8250 Brežice

PDF predstavitev

© 2024 Koop d.o.o. - Vse pravice pridržane.   Piškotki  |  Video nadzor